sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Bileiden pelastajat


Sain Indiedaysin Inspiraatiopäivässä Vermanilta pyynnön kirjoittaa juhlien pelastajista.
...ja minähän kirjoitan :)

Ideana oli siis tehdä postaus tuotteista, jotka saavat minut voimaan hyvin juhlissa ja niiden jälkeen. Näin tässä potentiaalia pieneen hmm... mustahkoon huumoriin ja hassutteluun, joten toivottavasti myös tiukkapipoisimmat selviävät tämän postauksen kunnialla loppuun.

Tulevan kesän rientoihin kannattaa valmistautua huolella, eikä kannata antaa turpoavien jalkojen ja hiertävien kenkien pilata fiilistä. Näistä loistavista Wondermin rakonestolaastareista olen jutellut teille jo vuosi sitten ja seison yhä sanojeni takana. Kätevät ja huomaamattomat – sopivat siis hyvin juhliin pelastamaan korkkareissa kipeytyvät jalat.

Hyvien bileiden tunnusmerkkeihin kuuluu se, että ruokaa on runsaasti, eikä juhlissa lasketa kaloreita. Me kaikki kuitenkin tiedämme, ettei rasvainen pitsa ole pikkumekon paras kaveri. Onneksi Vermanilla oli siihenkin tarjota ratkaisu: alfagalaktosidaasi-entsyymi (jep, copypastesin sen, en edes yrittänyt kirjoittaa sitä itse oikein). NogasinGO:n käsilaukkukokoinen pakkaus hedelmänmakuisia ruuansulatusentsyymejä vähentää vatsan turvotusta, kun sen ottaa ennen ateriaa.

Nämä ovat kätevästi purutabletteja, joten ne voi ottaa myös ilman vettä.

NogasinGo:ta voi käyttää päivittäin myös pidempiaikaisesti. Joten, jos seuravana päivänä pitää korjata eilistä syömällä hieman lisää rasvaisia, suolaisia ja sokerisia herkkuja, voi ruoansulatusentsyymin napata silloinkin huoletta. Tosin tämäkään ei ole ihmeaine. Vatsan pömpötyksen tämä voi viedä, muttei kaunista sitä seuraavana aamuna peilistä näkyvää naamaa. Siihen auttaa kahvi.

Vermanin tuotteet löydät apteekeista. Indiedaysin kamppissivulta taas löydät kilpailun, josta voit voittaa Korsin laukun, tai minun juhlienpelastajiani.

7 kommenttia:

 1. No voihan - minulta on unohtuneet laukun pohjalle nuo Nogasinit - ja tarvetta olisi viime aikoina ollut;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, voi ei. Olenkin huomanut, että sinulla onkin ollut aika vauhdikkaita liikkeitä viimeaikoina :)

   Poista
 2. Toi ruoansulatusentsyymi yhdistettynä juhlintaan oli hauska juttu, itse meinaan käytän niitä ihan päivittäin ison aterian yhteydessä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiva kuulla :) Oletko huomannut tehoa?

   Poista
  2. Kyllä mun mielestä on helpottanut temppuiluja. En ihan varma ole, mutta ruoan parempi sulaminen ei silti ole haitaksi, joten aion jatkaa. Jos jostain syystä jää pidemmäksi ajaksi pois käytöstä niin silloinhan viimeistään seurauksen näkee. :D

   Poista
 3. Nogasineja on tullut kokeiltua täällä ja myönnän olevani hämmentynyt, mutta ne toimivat. Ei joka ruualla tule otettua, mutta kun tietää, että vatsa on kovilla juhlan takia niin koetan ainakin muistaa sellaisen napata mukaani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska kuulla, että ne toimivat laajemmaltikin, kuin vain minun extreme-kokemuksessa :D

   Poista